Kamp Hazırlıkları; Kıyafet Seçiminin Önemi

12-06-2023 22:35
Kamp Hazırlıkları; Kıyafet Seçiminin Önemi
Kamp gezilerinizde yanınıza almanız gereken kıyafetler nelerdir sorusunun cevabını verecek olursak, kampınızı yapacağınız alana ve hava şartlarına göre değişkenlik gösterecektir. Elbette bir kamp için normal bir tatil kadar eşyaya ihtiyaç duymasanız da değişken hava sıcaklıkları ve yağış ihtimali kıyafet seçiminizde büyük bir rol oynayacaktır.

Değişken hava şartı demişken hafife almamak gerekli örneğin; gündüz gittiğiniz bir doğa yürüyüşünde hava sıcaklığı 23 °C iken gece bu hava sıcaklığı hızlıca 0 °C altına düşebilir. Bu durumda kamplarınızda yanınızda götüreceğiniz kıyafetlerin seçimini bu riskleri göze alarak hazırlamanız gerekmekte.

Kamp Hazırlıkları; Kıyafet Seçiminin ÖnemiDeğişken sıcaklıklara uygun kıyafetler hazırlayarak kampınızın keyfini güvence altına alabilirsiniz. Kimse soğuktan ve ya sıcaktan rahatsız olacağı bir kamp yapmak istemez. Yağış ve şiddetli rüzgar ihtimali de bu hazırlıkları yaparken aklınızın bir köşesinde olmalıdır. Kamp Hazırlıkları; Kıyafet Seçiminin Önemi bu noktada öne çıkabilmektedir.

Kamp Hazırlıkları; Kıyafet Seçiminin Önemi için Kamp yapacağınız alanın gece ve gündüz sıcaklarına bakarak hazırlıklara başlasak da doğada tahminlerin her zaman isabetli olmadığını bilmeniz gerekiyor. Doğa yürüyüşlerinde ve kamplarda gece ani sıcaklık düşüşleri olmakla beraber, irtifa değişimleri ile birlikte sıcaklıklarda ani değişimler hissedilebilir.

Kamp Hazırlıkları; Kıyafet Seçiminin Önemi konusunda, Her doğa gezinizde yanınıza alacağınız küçük bir çanta ile birlikte taşıyacağınız pratik bir yağmurluk ya da panço ile ıslanmaktan kurtulabilirsiniz. Yanınıza alacağınız yağmurluk ile şiddetli rüzgarlarda da sıcaklığınızı koruyabilirsiniz. Ani sıcaklık düşülerinde çantanızın bir köşesine koyarak yanınıza alacağınız bir polar sayesinde vucüt sıcaklığınızı soğuk hava şartlarına karşı korumuş olursunuz.

Kamp Hazırlıkları; Kıyafet Seçiminin Önemi hakkında , Ek olarak doğa gezinize çıkmadan önce giyeceğiniz  3in1 bir mont sayesinde sıcaklık değişimlerinden en az etkiyi hissedebilirsiniz.

MUTLU KAMPLAR...

Camperland
kampkaravanoutdoor.com

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.